Over ons

Onze belastingadviseurs zijn gediplomeerd en staan garant voor een goede aangifte. Hierbij is zorgvuldigheid vanzelfsprekend. Wij passen onze kennis toe om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Is er in het afgelopen jaar veel veranderd op financieel gebied? Dan is dit hét moment om hulp in te schakelen van een belastingadviseur in Drenthe.

Administratiekantoor Emmen

Ons team

We werken met een team van administratief medewerkers, fiscale experts en hoogopgeleide cijferdeskundigen. Bent u benieuwd waarom tientallen ZZP’ers en MKB’ers voor onze dienstverlening kiezen? Neem dan vandaag contact op met onze experts

Nick van der Wolde

Algemeen directeur
nick@belastingadvies-drenthe.nl

Cherel Mertopawiro

Front office
cherel@belastingadvies-drenthe.nl

Rémon Kuiper

Hoofd administratie
remon@belastingadvies-drenthe.nl

Frouwke Jager

Hoofd fiscale zaken
frouwke@belastingadvies-drenthe.nl

Erwin de Jong

(Financial) controller
erwin@belastingadvies-drenthe.nl

Stageplek

Junior assistant accountant / Junior directie assistant
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

Ze werken snel duidelijk en op maat! Erg fijn bureau om mee samen te werken. Zelfs in tijden van Corona, denken ze niet alleen mee in mogelijkheden maar maken ze het ook werkbaar om als zzper hun hulp in te schakelen. Top! 👌🏻

5/5

Als startende freelancer vrij snel Belastingadvies Drenthe ingeschakeld en geen moment spijt van gehad. Bij vragen via de mail en telefoon reageren ze snel, als ik persoonlijk langskom is dat ook geen probleem en nemen ze de tijd voor je. Aanrader!

5/5

Fantastische dienstverlening, zowel particulier als zakelijk. Verdienen echt 5 sterren!, professionals nodig op het gebied van belastingadvies?, ga dan zeker naar dit kantoor.

Plan een adviesgesprek

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Plan een telefoon -of videogesprek met een van onze experts via de contactpagina, of kom langs op ons kantoor in Emmen.